Derde editie WoodTstock gebouw T Bergen op Zoom

Op tien mei aanstaande nodigt Gebouw-T je uit een sprong te maken, terug in de tijd. Deze derde editie van WoodTstock staat in het teken van the Rolling Stones, met een optreden van de tributeband The Stolling Rones. Het voorprogramma wordt verzorgd door de psychedelische rockband van eigen bodem Duke John. Om het feest compleet te maken wordt de entourage volledig in het teken van de flower power verzorgd. Met de hallucinerende vloeistofprojecties van Wonderland lichtshow, een hippie-markt, bellenblaasbellen groter dan je ze ooit hebt gezien en een grote dosis psychedelische muziek verandert het poppodium in een hippie walhalla. Pluk een bloem en steek die in je haar, laat een heerlijk koud biertje tappen en verlies je in het moment.
[facebook_ilike]

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd. Bookmark de permalink.