16 maart 2013 – Optreden Woodtstock – Poppodium Gebouw-T Bergen op Zoom

Op 16 maart 2013 wordt de klok van Gebouw-T opnieuw ruim 40 jaar teruggedraaid. Na het megasucces van de eerste editie in maart 2012 toveren vloeistofdia’s, geestverruimende plaatjes en live muziek van Paint It Black en een reïncarnatie van Jimi Hendrix ook in 2013 het poppodium nagenoeg onherkenbaar om tot een soort Garden Of Eden waarin het prettig toeven is, naar wierrook ruikt, voor zitzakken en relaxruimtes is gezorgd, maar waar er ook gewoon een lekker pilsje getapt wordt.

Een aantal elementen van de eerste editie zijn gebleven, een aantal nieuwe attracties worden binnengehaald. Wat blijft is de sfeer van vrijheid blijheid en het met de handen richting hemel wijzend heerlijk zweverig dansen op geweldige muziek met een hallucinerende werking uit een tijd dat een 24-uurseconomie nog toekomstmuziek was en smartphones iets voor in sciencefiction films.

Gebouw-T gaat bewust een keer per jaar terug ondergronds, omdat het leuk is om een hele avond en nacht lang niet naar Nu.nl of Facebook te surfen en samen met hippiemeisjes en mannen met bloemen in het haar naar beelden van Woodstock en Kralingen te kijken, terwijl de muziek van Jefferson Airplane, Velvet Underground, Frank Zappa, The Stooges, Sly Stone, MC5, Janis Joplin, Syd Barret en Iron Butterfly de weg naar jouw oren probeert te vinden. Peace man!

Bekijk hier de foto’s van de vorige editie!

Bron: http://www.gebouw-t.nl/agenda/2013/369-woodtstock

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.