Persbericht THT Dansfeest De Rijp

Knallers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig
TENMINSTE HOUDBAAR TOT ORGANISEERT DANSFEEST

Zaterdag 19 maart organiseert “Tenminste Houdbaar Tot” na ongeveer tien jaar weer een dansfeest. Dj Jack D. en Dj Marcel Kruup – bekend van Paradiso’s Classic Noodlanding- draaien knallers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig op vinyl! Daarnaast is er een spectaculaire lichtshow.

The Northern Lightshow, Wonderland lightshow en Sphinx lightshow bundelen hun projecties tijdens het dansfeest tot een visueel spektakel.Voor het eerst werken drie psychedelische lichtshows samen. Dit is nog nooit gedaan, ook niet in the sixties! Deze shows hebben ontelbare bands, feesten en evenementen uitgelicht van 1967 tot nu. Met kokende lampen, borrelende projecties en handen paars en groen van de ecoline! ‘’They keep the fire burning!’’ De shows worden ondersteund door Universal Colors. Niet gezien op 19 maart is nooit meer gezien!

Het dansfeest richt zich op de oudere jongeren en wordt zaterdag 19 maart 2011 gehouden in De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-16 in De Rijp. De zaal opent om 21.00 uur. Toegangsprijs is 5 euro. Voor meer informatie kan contact op worden genomen met De Groene Zwaan via telefoonnummer 0299-671697 of per e-mail naar info@degroenezwaan.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.