Geannuleerd: Mind the Mill in Theater de Kunstgreep Oostzaan

Ivm de nieuwe Coronamaatregelen zal het optreden helaas niet doorgaan.

Theater de KunstGreep geeft lokaal talent graag de kans zich te presenteren. Zo opende vorig jaar de band “Moods” zeer succesvol het seizoen. Ook dit jaar presenteert de Kunstgreep een lokaal gezelschap: het duo Mind the Mill.

Kristal heldere vocalen en sprankelende klanken. “Filmische Popmuziek”, aldus de lovende recensies over het onlangs uitgekomen debuut album “September Flower” van het Zaanse duo.

Reden voor Jerney en Pieter Molenaar om met deze voorstelling de wereld in te duiken van James Bond, Quentin Tarantino, Film Noir, David Lynch middels nummers van hun eigen album “September Flower”. Daarnaast spelen ze songs van Nancy Sinatra, Dusty Springfield, Shirley Bassey, Bonnie Beecher en vele anderen. De voorstelling wordt begeleid door de sfeervolle Wonderland Lichtshow.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.